Tervetuloa tutustumaan aina uusimpiin toimisto-ergonomiatuotteisiin ja IT-tarvikkeisiin toimistotyöhyvinvoinnin verkkokaupaamme. Esimerkkinä mainittakoon hiiriohjaimet (Rollermouse "Contour design" Mousetrapper ja Ergoslider), pystyhiiret, polvituolit, satulatuolit, Kenguru jousi satulatuolit, sähköpöydät Linakin moottoreilla, Stand Up seisomatyömatot, Gymba aktivointilaudat, Back App tasapainolaudat, toimistotuolit, jalkatuet, selkätuet, työpöytävalaisimet, hierontatyynyt ( Casada ), hieronta-istuimet ( Casada ), toimistotuolit, Ergositterit ja jne. Kaikki laadukkaat toimisto-apuväline innovaatiot aina vuodesta 1995 lähtien osoitteesta www.offerdata.fi.

Verkkokauppamme mahdollistaa toimisto-ergonomian ja IT-tavikkeiden uusimpien innovaatioiden saannin suoraan kotiisi ympäri vuoden kaikkina vuorokauden aikoina.

Mitä on työhyvinvointi ja miten se vaikuttaa työssä jaksamiseen?

Me Offer Datalla autamme sinua jaksamaan ja viihtymään työssä. Tee yrityksesi työhyvinvointisuunnitelma. Arvioi itse, tai kerää henkilöstön näkemykset yrityksesi työhyvinvoinnin nykytilasta, keskustelkaa tuloksista ja resursoikaa kehittämistoimenpiteet. Työn ergonominen suunnittelu ja organisointi vaikuttavat oleellisesti työhyvinvointiin. Uuden työturvallisuuslain mukaan työnantajan täytyy huolehtia sekä fyysisen työympäristön että psykososiaalisen työympäristön toimivuudesta.

Arvoisa Asiakkaamme, huomioittehan nämä seikat: Verkkokauppassamme näkyvät hinnat ovat ALV. 0% ja että ainoastaan yritysasiakkaat voivat tilata meiltä laskulla. Verkkokaupan hinnat koskevat ainoastaan verkkokauppatilauksia.

 

Alla kesäkuun 2017 hankituimmat tuotteet


Ergonomia-uutinen

Yhteenveto Kuntalehden ergonomia-uutisesta